Om prenumerationen

En prenumeration på Kaspersky Password Manager innebär ett köp av rätten att använda programmet i enlighet med specifika parametrar (till exempel prenumerationens utgångsdatum, antal enheter m.m.). Du kan beställa en prenumeration på Kaspersky Password Manager från en tjänsteleverantör (till exempel på Google Play eller App Store).

Du kan hantera prenumerationen via ditt personliga konto på tjänsteleverantörens webbplats (till exempel via ditt Apple-konto eller Google-konto).

En prenumeration kan förnyas automatiskt eller manuellt. En automatiskt förnyad prenumeration förnyas automatiskt i slutet av prenumerationstiden till dess att du säger upp den. En manuellt förnyad prenumeration måste förnyas i slutet av prenumerationsperioden. När en prenumeration löper ut kan det hända att du får en respitperiod, då programmet fortsätter att fungera fullt ut.

En beställning av en prenumeration på Kaspersky Password Manager upphäver inte andra prenumerationer som innefattar Kaspersky Password Manager. Se till att du har avbrutit eller inaktiverat automatisk förnyelse av prenumerationer du inte behöver för att undvika onödiga kostnader.

Säga upp en prenumeration på Kaspersky Password Manager eller växla till manuell förnyelse:

1. Gå till ditt personliga konto på tjänsteleverantörens webbplats.
  2. Kontrollera om det finns några aktiva prenumerationer som innefattar Kaspersky Password Manager.
  3. Avbryt eller inaktivera automatisk förnyelse av prenumerationer som du inte behöver.